FacebookYouTubeПідписатися на RSS

Тиждень Ресторанного господарства

Педагоги та учні з професій ресторанного господарства презентували свою майстерність на заходах професійного тижня.

У рамках тижня викладач професійно-теоретичної підготовки Галина Ненько провела захід на тему «Столовий етикет», на якому було продемонстровано прийоми сервірування столу, складання серветок, методи обслуговування відвідувачів.

Сучасними підходами в практичній підготовці виділився урок виробничого навчання майстра Ірини Болотюк.

Світлана Остяк, викладач спецпредметів, провела відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі» на тему «Приготування омлету».

Викладач Олена Лучинець поділилась досвідом проведення інноваційного заняття на тему «Технологія приготування дріжджового тіста і виробів з нього».

Викладач Світлана Гончарова приділила увагу виховному аспекту, вкотре озвучивши актуальну тему соціальної поведінки в молодіжному колективі.

Старший майстер, викладач професійно-теоретичної підготовки Галина Савчук провела з учнями презентацію естонської кухні та її особливостей.

Екватор тижня присвятили Дню естонської кухні, яку готувала та презентувала разом з учнями майстер виробничого навчання Оксана Легун.

Майстер виробничого навчання Валентина Мнець провела фрагмент вступного інструктажу на тему «Технологія приготування натуральної січеної маси з м’яса».

У виставковій галерею презентували кондитерську та кулінарну продукцію, проводили майстер-класи майстри виробничого навчання Людмила Гринюк, Світлана Новосад, Андрій Кот, Ольга Бікус, Галина Зімович, Людмила Кришталь і Людмила Загороднова.

Тиждень завершився відкритим засіданням методичної комісії професій ресторанного господарства, на якому провели творчий звіт педагоги, що атестуються.

/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 1.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 2.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 3.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 4.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне5.JPG/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне6.JPG/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 7.JPG/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 8.JPG/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 9.JPG/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 10.JPG/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 11.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 12.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 13.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 14.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 15.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 16.jpg/Files/images/metodichna/restoranne_/ресторанне 17.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.