Тиждень Ресторанного господарства
Педагоги та учні з професій ресторанного господарства презентували свою майстерність на заходах професійного тижня.
У рамках тижня викладач професійно-теоретичної підготовки Галина Ненько провела захід на тему «Столовий етикет», на якому було продемонстровано прийоми сервірування столу, складання серветок, методи обслуговування відвідувачів.
Сучасними підходами в практичній підготовці виділився урок виробничого навчання майстра Ірини Болотюк.
Світлана Остяк, викладач спецпредметів, провела відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі» на тему «Приготування омлету».
Викладач Олена Лучинець поділилась досвідом проведення інноваційного заняття на тему «Технологія приготування дріжджового тіста і виробів з нього».
Викладач Світлана Гончарова приділила увагу виховному аспекту, вкотре озвучивши актуальну тему соціальної поведінки в молодіжному колективі.
Старший майстер, викладач професійно-теоретичної підготовки Галина Савчук провела з учнями презентацію естонської кухні та її особливостей.
Екватор тижня присвятили Дню естонської кухні, яку готувала та презентувала разом з учнями майстер виробничого навчання Оксана Легун.
Майстер виробничого навчання Валентина Мнець провела фрагмент вступного інструктажу на тему «Технологія приготування натуральної січеної маси з м’яса».
У виставковій галерею презентували кондитерську та кулінарну продукцію, проводили майстер-класи майстри виробничого навчання Людмила Гринюк, Світлана Новосад, Андрій Кот, Ольга Бікус, Галина Зімович, Людмила Кришталь і Людмила Загороднова.
Тиждень завершився відкритим засіданням методичної комісії професій ресторанного господарства, на якому провели творчий звіт педагоги, що атестуються.
Коментарi