FacebookYouTubeПідписатися на RSS

Тиждень Будівельника

Із 18 по 22 лютого проходив «Тиждень Будівельника», спрямований на інновації в галузі будівельно-оздоблювальних і ремонтних робіт.

Педагоги методичної комісії будівельних дисциплін реалізовують проблему застосування інформаційно-комунікаційних технологій як засобу підвищення мотивації професійного навчання.

Відповідно, тиждень розпочався з виставки «Новітні технології» в майстерні лицювально-плиточних і штукатурних робіт.

19 лютого майстром виробничого навчання Ларисою Лавренюк було проведено майстер-клас по настиланню підлоги килимовою мозаїкою, на якому учні також спробували попрацювати з укладанням мозаїчної підлоги.

Екватор тижня ознаменувався конкурсом фахової майстерності серед учнів ІІІ курсу з професії лицювальник-плиточник. Конкурс містив практичний і теоретичний етапи, а його переможець отримав додаткові бали з виробничого навчання.

Крім того, на тижні переглядались відеоматеріали з виконання різноманітних сучасних штукатурок, використання сучасних матеріалів і пристроїв, вимог техніки безпеки та охорони праці.

Тиждень завершився підсумковим відкритим засіданням комісії педагогічних працівників будівельних професій.

/Files/images/metodichna/budveln/1.png /Files/images/metodichna/budveln/2.png /Files/images/metodichna/budveln/3.png /Files/images/metodichna/budveln/4.png /Files/images/metodichna/budveln/5.jpg /Files/images/metodichna/budveln/6.jpg /Files/images/metodichna/budveln/7.jpg /Files/images/metodichna/budveln/8.jpg /Files/images/metodichna/budveln/9.jpg /Files/images/metodichna/budveln/10.jpg /Files/images/metodichna/budveln/11.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.