FacebookYouTubeПідписатися на RSS

Виставка-перегляд «Михайло Вербицький – автор національного Гімну України»

4 березня виповнюється 205 років з дня народження автора твору, який став нашим національним і державним символом – це Гімн України Михайла Вербицького. На сьогоднішній день Гімн України ми виконуємо не лише під час урочистостей, а й коли душу й тіло, в буквальному сенсі, віддаємо за свободу на Сході України. Гімн України безмежно шанують і виконують за першої ж нагоди патріоти.

Михайло Вербицький – церковний композитор середини ХІХ ст.
Вшановуючи пам’ять геніального композитора і патріота України, члени літературного гуртка Нововолинського ЦПТО організували та представили учнівському колективу книжкову виставку-перегляд «Михайло Вербицький – автор національного Гімну України». На виставці представлені: Книга «Державний Гімн України»: популярний історичний нарис, де подається повний текст і ноти державного Гімну України, історична довідка про життя і діяльність Михайла Вербицького.

/Files/images/novini/2020/berezen/вербицький 2020 1.jpg /Files/images/novini/2020/berezen/вербицький 2020 2.jpg /Files/images/novini/2020/berezen/вербицький 2020 3.jpg /Files/images/novini/2020/berezen/вербицький 2020 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 54

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.