FacebookYouTubeПідписатися на RSS

«Цілющі рослини нашого краю».

В глибоку давнину люди помітили, що в багатьох рослинах прихована цілюща сила, і почали використовувати їх для лікування найрізноманітніших хвороб. Багато дикорослих рослин, які застосовувались в народній медицині, полегшували страждання хворих, сприяли їх лікуванню. Так поступово почала розвиватись народна медицина. Для учнів ДНЗ «Нововолинський ЦПТО» в групі № 44 викладачем біології Оксаною Бабійчук і бібліотекарем Тетяною Поліщук була проведена година цікавих повідомлень «Цілющі рослини нашого краю». Пізнавальним доповненням до заходу в бібліотеці організований перегляд книг «Чар-зілля нашої землі».

Присутні переглянули презентацію про лікарські рослини, які ростуть на Поліссі, та дізналися, що деякі із них не лише лікувальні, а й мають магічні властивості. Підсумовуючи побачене і почуте, учні прийшли до висновку, що природа дбає про нас, треба лише любити та берегти її.

/Files/images/novini/2021/berezen/цілющі рослини 1.jpg /Files/images/novini/2021/berezen/цілющі рослини 2.jpg /Files/images/novini/2021/berezen/цілющі рослини 3.jpg /Files/images/novini/2021/berezen/цілющі рослини 4.jpg /Files/images/novini/2021/berezen/цілющі рослини 5.jpg /Files/images/novini/2021/berezen/цілющі рослини 6.jpg/Files/images/novini/2021/berezen/цілющі рослини 7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.