FacebookYouTubeПідписатися на RSS

Запрошуємо на навчання Державний навчальний заклад "Нововолинський центр професійно-технічної освіти"

Запрошуємо на навчання у ДНЗ "Нововолинський центр професійно-технічної освіти"


Kвест «Зроби себе сам або Твій шлях до успіху»

В рамках діяльності Центру професійної кар’єри та реалізації профорієнтаційного квесту «Зроби себе сам або Твій шлях до успіху» фахівці Нововолинської міської філії зустрілися із учнями ДНЗ «Нововолинський ЦПТО».

Під час спілкування молодь дізналася про нові підходи та форми роботи служби зайнятості, зокрема функціонування електронних сервісів, створення та використання відео резюме, проведення онлайн співбесід претендентів з представниками підприємств. Спеціалісти надали усю необхідну інформацію щодо механізмів пошуку роботи, особливостей сучасного ринку праці, вимоги роботодавців тощо. Окрім того, присутні дізналися про можливість проходження онлайн тестування на профорієнтаційній веб–платформі «Моя професія: консультаційна мережа» з метою визначення рівня розвитку професійно-важливих якостей.

/Files/images/IMG_9218.JPG


«Підвищення обізнаності вразливого населення Волинської області щодо безпечної міграції та працевлаштування»

В рамках реалізації проекту «Підвищення обізнаності вразливого населення Волинської області щодо безпечної міграції та працевлаштування» та в рамках співпраці з Центром професійної кар’єри закладу освіти фахівцями Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості 15 березня 2019 року був проведений захід із здобувачами освіти.

Метою даною зустрічі було підвищення рівня поінформованості та усвідомлення молоддю проблеми торгівлі людьми, форм та методів вербування, небезпек, з якими стикаються трудові мігранти за кордоном. Учасники заходу отримали інформаційні матеріали, фахові консультації та поради, на що варто звернути увагу під час працевлаштування, навчання та подорожей за кордоном.

/Files/images/карєра.JPG/Files/images/карєра1.JPG/Files/images/карєра2.JPG


Робітнича професія - тренд сьогодення

Розфарбувати осінні сірі будні? Легко!Члени учнівського активу, цьогорічні випускниці ДНЗ «Нововолинський ЦПТО» разом з керівником центру фахової кар’єри відвідали цікавезний семінар у Луцькому міському центрі зайнятості. Дівчата вкотре почули про надзвичайну цінність робітничих кадрів на Волині. Робітнича професія – це тренд сьогодення. Підприємці чекають і шукають фахівців високого класу та готові платити достойну зарплатню. Наші працівники також цінуються на європейському ринку праці.

На практичному занятті нас ознайомили з ефективними інструментами пошуку майбутнього робочого місця, акцентували увагу на доцільності психологічної діагностики професійних здібностей, поділились враженнями з досвіду участі у міжнародних змаганнях з фахової майстерності в Естонії.

Родзинка заходу - демонстрація відео-резюме, де молоді люди рекламують себе. Це новий незвичний спосіб заявити про себе та знайти порядного роботодавця.

Випускний не за горами, і ви бажаєте пройти профорієнтаційне тестування аби виявити власні позитивні риси та вдосконалити недоліки?

Нервуєте, бо не знаєте як поводитись на співбесіді з майбутнім шефом?

Маєте сумніви щодо якості свого резюме?

Ви губитесь у морі вакансій?

Тоді центр фахової кар’єри для учнів ДНЗ «Нововолинський ЦПТО» чекає на саме на Вас!

/Files/images/IMG_20181114_100758.jpg/Files/images/IMG_20181114_124542.jpg/Files/images/IMG_20181114_132413.jpg/Files/images/IMG_20181114_141227.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.